2016. április 4., hétfő

Sors, dögölj meg! [LayChen] BEFEJEZETT


Cím: Sors, dögölj meg!
Főpáros: LayChen (+ ChanLay, XiuChen)
Főszereplők: Zhang Yixing (Lay), Kim Jongdae (Chen), Kim Minseok (Xiumin), Park Chanyeol (+ többi EXO tag)
Korhatár: 18+
Figyelmeztetések: yaoi, trágár beszéd, erotikus tartalom

Ismertető


Kim Jongdae és Zhang Yixing régen elválaszthatatlan barátok voltak dacára a két év korkülönbségnek, de a középiskola és az egyikük súlyos titka elszakítottak őket egymástól. A Sors viszont közbe szól és újratalálkoznak az egyetemen. Az évek alatt ég és föld lett a személyiségük; az egyetlen, ami közös bennük, a zene.

Szereplők

Zhang Yixing
22 éves, sajnos családi és pénzügyi gondok miatt eddig nem volt lehetősége egyetemre járni, de ez megváltozik, mikor édesapjának beindul a magán vállalkozása. Régen vidám, pörgős srác volt, de mára már kiveszett belőle ez az énje, mert fájdalmas dolgok történtek vele a középiskolai évek alatt. Az egyetlen mentsvárát a zene jelenti, ezért jelentkezett Szöul legnevesebb zenei egyetemére. Nagyon sokoldalú, ha zenéről van szó; gitározik, zongorázik, énekel, zenét szerez, táncol.

Kim Jongdae
20 éves, ötlete sincs, mit akar csinálni a felnőtt éveiben, de régen odáig volt az éneklésért, így végül megpróbálkozott vele és felvették az egyetemre. Na, meg mert az egyik legjobb barátja is ide jár, illetve a másik is ide nyert felvételt. Hamar hírnevet szerez, mert mindig őrült bulikat szervez, annak ellenére, hogy inkább tanulnia kellene, mert hiába istenadta tehetség éneklésből, az elméleti órák és a tánc nem megy neki.

Park Chanyeol
20 éves, mindene a zene, már 5 éves korában tudta, hogy ezzel fog foglalkozni. Kiválóan gitározik, zenét is tud szerezni, viszont énekelni nem szeret. Legalábbis közönség előtt nem. Sajnos ebből a szempontból lámpalázzal küzd, amit rejteget, így azt hiszik mások, hogy nem is tud énekelni. Nagyon vidám, energikus természetű és imádja a bajt keresni. Jongdae-t is így ismerte meg még a középiskolában, mikor együtt töltöttek le egy kellemes szemétszedős büntetést. Yixinggel együtt kezd a modern zenei szakon; hamar egy hullámhosszra kerülnek a gitározás miatt, annak ellenére, hogy az elején még Yixing duzzog első találkozásuk miatt.

Kim Minseok
22 éves, harmadik évét kezdi az egyetemen. Szótlan, visszafogott személyiség, emiatt sokan nem is értik mit keres Jongdae baráti körében. A titok az, hogy Jongdae imádja, ha Minseok iszik, mert olyankor mindig vicces őt látni, ezért gyakran viszi magával bulizni. Sosem akar inni, de végül mindig megtörténik, mert az első pillanattól kezdve szerelmes a fiatalabba és fáj, hogy mással látja. Az elsők között van az egyetemen; nem csak jó tanulmányi eredményei miatt, hanem mert angyali hangja van.

Fejezetek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése